Android için sunulan Facebook Messenger 1 milyar indirme sayısını devirdi

Facebook Messenger, uygulaması Android kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görürken, uygulama 1 milyar indirme sayısına ulaştı.

Dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook, Mark Zuckerberg önderliğinde gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının tercihlerine ve zevklerine göre gelişim gösteren firma, akıllı telefon kullanıcılarının en çok ilgi gösterdiği uygulamalardan anlık mesajlaşma uygulamalarına yönelmişti.

Bir taraftan Facebook Messenger adı altında anlık mesajlaşma uygulamasını sunan firma diğer taraftan bir süre önce WhatsApp’ı da bünyesine ekleyerek, farklı bir uygulama ile daha karşımıza gelmişti.

Hem WhatsApp hem de Facebook Messenger gelişimlerine devam ederken, her iki uygulama da bazı kilometre taşlarını da devirmeye devam ediyorlar.

Facebook Messenger hem iOS hem de Android platformunda oldukça popüler bir durumda ve gelen bilgilere şu anda Android için sunulan Facebook Messenger uygulaması 1 milyar indirme sayısın geçmiş durumda.

Daha önce Google Search, Google Maps, Google Gmail, ve Google YouTube uygulamaları benzer şekilde 1 milyar indirme sayısını geçmişlerdi. Facebook Messenger da kulübe katılmış oldu. Baktığımızda Android için sunulan Facebook Messenger uygulaması 3.9 puan almış durumda.

Facebook Messenger hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene Kasım ayında 500 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşmıştı.

Yorumlar