Teknoloji Firmaları Ne kadar kazanıyor?

Facebook Gibi Firmalar Ne Kadar Kazanıyor.

Akıllı telefon, internet kullanımı ve sosyal medya derken birbiri ardına güçlenen teknoloji firmalarının ne kadar kazandığını her zaman merak etmişinizdir. Özellikle 19 yaşında birinin kurduğu facebook gibi bir şirketin ne kazandığı her zaman bizi düşündürmüştür. Mysubh.com ekibi olarak sizler için güzel bir çalışma yaptık. Yapılan araştırmaları toplayarak firmaların saniyede ne kadar kazandığını derledik.

Facebook Ne Kadar Kazanıyor.
Sosyal ağların lideri olan facebook firmasının saniyede 230$ gibi rakam kazanmaktadır.Yani günlük 19.000.0004 gibi rakam ortaya çıkmaktadır :)

Samsung Firması Ne Kazanıyor.
Akıllı telefon liderlerinden olan ve bir çok teknoloji alanında bulunan Samsung Firması Saniyede 6486 dolar kazanarak listenin başında bulunmaktadır.

Apple Firması
Akıllı telefon kültürünü insanların hayatına sokan Apple Firması Samsung kadar büyük olmasada saniyede 4540$ kazanmaktadır.

HP Firması
Garajda kurulan firmalar arasında olan HP özellikle bilgisayar pazarının liderleri arasında olmaktadır. HP Firması saniyede 3459 kazanmaktadır.

IBM Firması
Özellikle kurumsal firmaların göz bebeği olan ve ağ sistemleri konusunda geliştirdiği serverlar sayesinde saniyede 3166$ kazanmaktadır.

Microsoft Firması
Bir zamanlar bir çok alanda lider olan Microsoft firması kısıtlı alanda başarısını devam ettirerek saniyede  2331$ kazanmaktadır.

Amazon.com Firması
E-ticaret pazarının lideri amazon.com başarılı ivmesi sayesinde saniyede 1996$ kazanmaktadır.

Blackberry Firması Ne Kazanıyor
Akıllı telefon denildiği ilk akla gelen marka olan fakat teknolojiye ayak uyduramadığı için geri plana düşen Blackberry firması son yaptığı açıklamada sanyiede 205$ kazandığını açıkladı.

Nokia Firması
Akıllı telefon pazarında beklediğini bulamayan ve firmanın zor günleri geride bırakarak teknoloji alanında diğer yatırımları sayesinde saniyede 941$ kazanmaktadır.

Oracle Firması
Yazılım devleri arasında olan ve microsofttan sonra en büyük yazılım firması olan Oracle saniye 1068$ kazanmaktadır.

Yorumlar