2015 Yılının En İyi Antivirüs Programları

Eğer hala bir antivirüs programına sahip değilseniz, her gün saatler geçirdiğiniz internet ortamında büyük tehlikelere karşı savunmasızsınız demektir. İnternette güvenle sörf yapabilmenizin ilk şartı iyi bir antivirüs programına sahip olmanızdır. Aşağıda isimleri yer alan antivirüs yazılımları arasından size uygun olanı kurup gerekli virüs tarama ve silme  işlemlerini de yaptıktan sonra internette güvenle işlemlerinizi yapabilirsiniz.

1. Avast Free Antivirus

Ücretsiz sürümü, antivirüs programları listesinin ilk sıralarında yer almayı hak ediyor. Son yıllarda zararlı algılama kapasitesini büyük ölçüde arttıran Avast, ağ kalkanları, web ve e-mail koruması ve davranışsal bloklama özellikleriyle kullanıcılarına iyi bir deneyim sunuyor.

2. AVG Anti-Virus Free Edition

Kullanıcılar arasında en çok bilinen antivirüs yazılımları arasında yer alan AVG Antivirus, zararlı yazılımların tespiti konusunda kendini geliştiren bu yazılım, sık ve otomatik güncellemeleriyle de yüksek güvenlik sağlıyor.

3. McAfee Antivirus Plus

McAfee AntiVirus Plus tek tıklamayla her alanı yönetebilmeniz amacıyla hazırlanmış, her düzey kullanıcıya hitap eden bir tasarıma sahiptir. Uyarı ve raporlamalarda da aynı oranda kolay anlaşılır bir hale getirilmiştir.

4. Panda Cloud Antivirus

Bulut teknolojisini kullanan Panda Cloud Antivirus, bilgisayarınıza kurduktan sonra arka planda sistemi yormadan çalışır. Ayrıca Panda Cloud Antivirus bunu zararlı yazılım tespit etme ve temizleme işlemlerinde dikkat çekici seviyede bir güvenlik sağlayarak gerçekleştirebiliyor.

5. Kaspersky

Her gün daha da artan binlerce kötü amaçlı yazılıma karşı sisteminizi koruyan Kaspersky Anti-Virus, bulut teknolojisini kullanır. Böylece son güvenlik tehditlerine karşı gerçek zamanlı olarak koruma sağlar.

6. Norton

Bilgisayarınıza zarar verebilecek tüm yazılımlara karşı gelişmiş koruma sağlayan profesyonel bir antivirüs yazılımıdır. Bilgisayarınızda tüm aktiviteleri arka planda sizi rahatsız etmeden takip eder ve her türlü veri alışverişinde risk gördüğü zaman sizi uyarır.

7. Eset Smart Security

Çok katmanlı koruma sistemi internet işlemlerinde koruma sağlarken, güçlü güvenlik duvarıyla kişisel verilere izinsiz erişimleri engeller. Programın gelişmiş ebeveyn kontrolü, tüm aile bireylerini kötü amaçlı web sitelerinden uzak tutar.

8. Microsoft Security Essentials

Microsoft’un kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma sağlayan programı Security Essentials, sürekli güncellenen yapısı ve sağladığı kolay kullanım ile öne çıkmaktadır.

9. Avira Free Antivirus

Ücretsiz antivirüs programları arasında yaygın olan bu program, zararlı yazılımlara karşı etkili bir koruma sağlamaktadır. Kolay kurulum ve kullanım özelliğiyle Avira Free Antivirus, arkada sessiz sedasız çalışan ve sistem kaynaklarını tüketmeyen bir güvenlik yazılımı arayan kullanıcılara hitap etmektedir.

Yorumlar