Fenerbahçe, Montpellier'de forma giyen Belhanda'nın transferinden vazgeçti.


Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden Fransız takımı Montpellier'de forma giyen Younes Belhanda'nın transferinden vazgeçildiği açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle: 

Montpellier futbol takımının futbolcusu Younes Belhanda'nın transferi ile ilgili Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şekip Mosturoğlu'nun Fransa'da yaptığı çalışmalar sonucunda hem Fransız kulübü, hem de Faslı futbolcu Belhanda'nın üzerinde anlaşılan bonservis ücreti ve futbolcunun talep ettiği transfer bedelleri hakkında sürekli değişiklik içeren talepleri üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü işbu transferden, Fenerbahçe'nin prensipleri ve menfaatleri doğrultusunda vazgeçmiştir.

Fenerbahçe Futbol A.Ş. 

ORTA ALANDA 9 FUTBOLCU REKABET EDECEK 

Devre arasında defans, orta saha ve forvete takviye yapmayı hedefleyen Fenerbahçe sürpriz Emre Belözoğlu hamlesiyle birlikte kafalar karıştı.

Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Sezer Öztürk ve Recep Niyaz'ın kadroda olmasına rağmen sezon başında Mehmet Topal, Raul Meireles, Salih Uçan'ı transfer eden Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu transferlerinin gerçekleşmesinin ardından orta alanda görev yapacak tam 9 oyuncu olacak.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın 4-2-3-1 dizilişinde bu 9 isimden yalnızca 3 tanesi forma giyebilecek. Ancak Kocaman'ın bu isimlerden hangilerini 11'de tercih edeceği şimdiden merakla bekleniyor.

Yorumlar