Pronet: Hırsızlara korku salan teknoloji!


Hırsızlar, amaçlarına ulaşmak için sınır tanımıyor. Bir sabah kalktığınızda tüm eviniz soyulmuş olabilir. Çünkü hırsızlar siz uyurken de evinize giriyorlar!

Yıllarca emek verilerek elde edilmiş eşyalarımızın çalınması ve en önemlisi siz evdeyken hırsız ile karşı karşıya kalmanız kendinizi ve ailenizi de tehlikeye atmanız anlamını taşıyor.

Hırsızlar sınır tanımıyor, siz uyurken girdikleri evin sakinlerini bir gaz yardımıyla derin uykuya daldırıp tüm evi soyabiliyorlar. Ama Hırsızların da korkulu rüyası haline gelen bir sistem var bu sistemin adı Pronet!

Güvenli bir hayat yaşamak ve kendinizi güvende hissetmek için, hemen bir alarm sistemi bağlatabilirsiniz. Bu bağlattığınız alarm sistemleri ile ister evinizi kamera ile hem zaman izleyebilir, isteseniz de bu alarm sistemi sayesinde gaz kaçağı, su baskını, yangın gibi felaketlerin önüne geçip, acil sağlık hizmetlerine bir tuş ile ulaşabilirsiniz. Kendi konusunda uzman ve güvenilir Güvenlik ve Alarm sistemi kurumlarının Alarm Haber Alma merkezleri yangın, gaz kaçağı, acik sağlık hizmeti gibi durumlarda saniyeler içinde sizi arayarak gerekli birimleri bilgilendirir ve polis, itfaiye ve ambulansı evinize yönlendirir.

Türkiye genelinde hırsızlık, yangın, acil sağlık problemleri, gaz kaçağı ve panik durumları gibi olaylar nedeniyle birçok alarm çağrı merkezlerine ulaşıyor. Buda güvenliğin ne kadar önemli olduğunu ve Pronet sahibi olan kişilerin güvenli bir hayat sürmelerine olanak sağlıyor.

Pronet Türkiye’nin her yerine ücretsiz keşif ve detaylı bilgi vermek için güvenlik uzmanı ekiplerin sizleri ziyaret etmesini sağlayabiliyor. Detaylı bilgi için www.pronetrandevu.com internet sayfasını ziyaret edebilir veya 0850 532 25 51 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar