Mynet ve Sahibinden.com artık 1 çatı altında.

Türkiye'nin lider internet portalı Mynet ile Türkiye'nin en büyük ilan ve alışveriş platformu olan sahibinden.com gerçekleştirdikleri iş birliği ile bir ilke imza attılar.

Aylık 10 milyonu aşan gerçek ziyaretçi sayısı ile Türkiye’nin lider internet portalı Mynet; Türkiye’nin en kapsamlı ilan portföyüne ve 2 milyar sayfa görüntüleme rekoruna sahip ilk ve tek site olan sahibinden.com güçlerini bir çatı altında topladılar.

Bu yeni işbirliği kapsamında Mynet İlan, kullanıcılarına sahibinden.com’un sektörde 11 yıllık deneyimi ile geliştirdiği alt yapısı ile hizmet verecek. Internet kullanıcıları Mynet İlan sayfasından sahibinden.com’da yer alan milyonlarca ilana erişebilecekler. sahibinden.com ‘da ilan vermiş bir kullanıcının ilanına Mynet İlan servisinde arama yapıldığında da ulaşılabilecek. İlan veren kullanıcılar artık çok daha fazla sayıda alıcı ile ilanlarını Mynet İlan’da buluşturabilecek.



Mynet’in kullanıcısına kaliteli içeriği sunma hedefi doğrultusunda dikey alanlarda güçlü ve başarılı markalarla işbirliğine gittiğinin altını çizen Mynet Genel Müdürü Sabire Ercan, “Bugün internet kullanıcısının yaklaşık %42’si düzenli olarak Mynet’i kullanıyor. Amacımız, ziyaretçilerimizin ilgi alanlarına giren her konuda kaliteli ve zengin içeriğe ulaşabilmesini sağlamak. sahibinden.com yıllardır ilan sektöründeki liderliği ile bu konuda en iyi hizmet veren firmaların başında yer alıyor. Mynet kullanıcıları da bundan sonrasında Mynet İlan servisinden sahibinden.com’un alt yapısı ve güvencesi ile faydalanabilecekler” dedi.

Mynet ile işbirliklerinin önemini vurgulayan sahibinden.com Genel Müdürü Burak Ertaş ise“2 milyonu aşkın ilan, 2 milyardan fazla sayfa görüntülemesine sahip sahibinden.com’un bünyesinde 16 saniyede bir işlem gerçekleştiriliyor. Türkiye’nin lider internet portalı Mynet ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği doğrultusunda hem kullanıcılarımız çok daha fazla kişiye ilanlarını ulaştırabilecek, hem de Mynet kullanıcıları sahibinden.com kalitesi ile hizmet alıyor olacaklar.” dedi.

Ercan ve Ertaş ayrıca Türkiye’nin internet sektörünün iki devinin bu bu birlikteliğinin son kullanıcıya olduğu kadar ilan sahipleri ve reklamverene sağlayacağı faydalar açısından önemli olacağını kaydetti.

Yorumlar