1 milyon like! alırsa bebeğinin ismini "Megatron" koyacak!

Çocuğuna "Megatron" ismini koymak isteyen baba eşi ile yaptığı anlaşma gereği facebook'ta 1 milyon like alması gerekiyor

Geçtiğimiz ay açılan sayfa, 'bu sayfa 1 milyon kez beğenilirse eşim oğluma Megatron ismini koymama izin verecek' şeklinde bir isme sahip.

Görenler bunun şaka olduğunu sanıyor ama ismini açıklamayan ve sayfanın kurucusu olan baba, bu konuda gayet ciddi görünüyor. Attığı mesajlarla eşinin 1 milyon kişinin bu konuda destek veremeyeceğini düşündüğünü söyleyen sayfa kurucusu yaptıkları özel anlaşmayı anlatıyor

Bu anlaşmaya göre, zaten kazanacağını düşünen anne, açılan Facebook sayfası 1 milyon kişi tarafından beğenilirse oğullarına Transformers film ve çizgi filmlerinin kötü robotu Megatron'un ismini koyacak.

Uçuk sayfanın en şaşırtıcı yanıysa şimdiden 715 bin kişinin bu sayfayı beğenmesi. Facebook'ta büyük bir çılgınlık haline gelen sayfanın taklitleri bile bulunuyor.

Son Transformers filmiyle birlikte üye sayısı iyice artan grubu protesto eden başka sayfalar da Facebook'ta açılmaya başladı. Bu çılgın adamla dalga geçmek isteyenler ise '1 milyon kişi bu sayfayı beğenirse, çocuğun birini kaçırıp adını Megatron koyacağım' tarzında gruplar açıyor.

Bağlantı: http://www.facebook.com/HelpNameMyBabyMegatron?sk=wall

Yorumlar