Egenin Başladığı Yer: Küçükkuyu

Bir yer hayal edin; güneşin muhteşem doğuşunu izlediğiniz ve ardından tertemiz denizine girip serinlediğiniz, yemyeşil doğasında yürüyüşler yapıp tarih kokan yapıtlarını gezdiğiniz, gezmekten yorulduğunuzda muhteşem kazdağlarının eteklerine çıkıp soğuk bir ayran yudumlarken güneşin muhteşem kızıllıkta batışını izlediğiniz bir yer...Evet hayallerinizin sizi getirdiği yer Küçükkuyu. Adına bakmayın aslında barındırdığı tarihi ve doğal güzellikleri ile o kadar büyüktür ki, tüm tatiliniz boyunca yeni birşeyler keşfetmeden duramazsınız. Hayran kalırsınız doğasına, tarihine ve sakinliğine.. İnsanları mutludur buranın, yardımseverdir, hayat doludur.. Siz de buraya adım attığınız anda değişmeye başlarsınız, yüzünüzde hafiften bir tebessüm belirir, yüreğiniz dünyanın 1 numaralı oksijeninin de verdiği bir hazla huzurla dolar. Çünkü siz doğa ile içiçe yaşamın hüküm sürdüğü yerdesiniz. Küçükkuyu’dasınız.

He bu arada bir zeytinyağı vardır ekmeği bana bana ye o kadar saf o kadar güzel bir zeytinyağı yememişsinizdir daha önce eminim!

GELELİM ULAŞIMA :)

Küçükkuyu, Balıkesir'e yaklaşık 125 kilometre uzaklıktadır. İstanbul üzerinden Tekirdağ, Eceabat, Çanakkale ve sonrasında Küçükkuyu yaklaşık 450 kilometre mesafede.

Eğer İdo ile Bandırma'ya geçip oradan devam edecekseniz; Biga, Lapseki, Çanakkale, Ezine, Ayvacık üzerinden Küçükkuyu'ya ulaşabilirsiniz.

İzmir tarafından gidecekseniz; Aliağa, Ayvalık, Edremit, Akçay, Altınoluk üzerinden Küçükkuyu'ya ulaşabilirsiniz.

İzmir Küçükkuyu arası yaklaşık 233 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 3 saat 15 dakika kadar sürmektedir.

İstanbul Küçükkuyu arası yaklaşık 513 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 7 saat 20 dakika kadar sürmektedir.

Ankara Küçükkuyu arası yaklaşık 668 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 8 saat 15 dakika kadar sürmektedir.

Bursa Küçükkuyu arası yaklaşık 277 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 3 saat 30 dakika kadar sürmektedir.

Çanakkale Küçükkuyu arası yaklaşık 98 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 1 saat 15 dakika kadar sürmektedir.

Fotoğrafları büyültmek için üzerine tıklamanız yeterlidir :)




Yorumlar