Stadyum aydınlatması değil, El feneri !

Türkiye’ye Metem Teknoloji tarafından ithal edilen Heider CF1 Polis Tipi Taktik Cep Feneri, kullandığı son teknoloji CREE Q5 5 Watt Led ile kendi sınıfındaki en yüksek ışık performansını sunuyor.

Cree Q5 Led kullanılan el fenerleri 100-150 TL fiyatlara satılırken, HEIDER CF1 Superpower modeli benzerlerinin arasında en uygun fiyata sahip.  Süper Cep Fenerinin fiyatı sadece 59TL (KDV dahil).
Ürünün satışı  www.cepfeneri.com  adresinden yapılıyor.
Benzer boyuttaki fenerler en fazla 20-30 metreye kadar aydınlık sağlarken, Heider CF1 yaklaşık 200 metrelik şaşırtıcı bir aydınlatma mesafesi sunuyor. Buna rağmen sadece 10cm uzunlukta olan Heider CF1, askı aparatı ile rahatlıkla cepte taşınabiliyor.


 Uluslararası kalite sertifikalı ve IPX-8 standardında üretilen Heider CF1, darbelere dayanıklı sert anodize alüminyum gövdeye sahip ve tamamen su geçirmez özellikli. Ayrıca oynar başlığı sayesinde odaklanma ayarı çok kolay yapılabiliyor.
Sağlam, güvenilir, küçük boyutlu ve kendi sınıfında en uzun aydınlatma mesafesine sahip Heider CF1, Dünyanın birçok ülkesinde ordu, polis ve özel güvenlik teşkilatlarında kullanılıyor.
Evlerde, arabalarda, köylerde, avcılık ve doğa sporlarında da kullanıcıların gözbebeği olan CF1, istenirse Deprem Feneri olarak kullanılabilir.
 kullan
Heider CF1 modeli hakkında bilgi veren Metem Teknoloji yetkilileri, “Kaliteli yaşam, kaliteli ürünlerle mümkündür. Özenle seçtiğimiz ürünleri en uygun maliyetlere tüketiciye sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti, bizi yeni teknolojileri araştırma konusunda teşvik ediyor” diye konuştular.
Heider CF1 Satış Sitesi   www.cepfeneri.com 
Metem Teknoloji 24 Saat Telefon Sipariş Hattı: 0216 424 15 15

Yorumlar