Windows 7 Hızlandırma Yolları ve Programları

Bu yazımızda sizlerle Windows 7 hızlandırma yolları ve programlarını tanıtacağız. Bir çok kişi Windows 7 nin hızından memnun değil. Tabi hızından memnun olmayanlardan biride benim ve şu an XP kullanmaktayım. Peki neden Windows 7 daha yavaş gibi duruyor?

Bunun cevabı çok basit: donanımlarımızdan kaynaklanıyor. Şu an en hızlı işletim sistemi Windows 7 dir ancak bu donanımınız yetiyor ise geçerlidir. Siz 4GB RAM, 4çekirdekli bir bilgisayarda en çok Windows 7 den verim alırsınız ancak Windows 7 nin Sistem Gereksinimleri arasaında 1GB RAM var. Şöyle bir durum varki Windows 7 CPU yu fazla kasmazken sistem belleği yani RAM i adeta sömürüyor. Şu an benim XP imde böyle bir sorun yok çünkü XP, Windows 7 kadar çok hizmet taşımıyor (Zaten bence gerek yok...). Bizde bu yazımızda Windows 7 nin sistem performasını düşüren bazı gereksiz hizmetleri kapatacağız.

Windows 7 Hızlandırma Yolları 1

Bu yoldaki programımızın ismi Ccleaner. Bu program sistemi optimize etmekten çok bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları siler ve gereksiz dosya silmede bence en başarılı program.

Windows 7 Hızlandırma Yolları 2

Buradaki programımızın adı: Advantec System Care. Bence bilgisayarı hızlandırmadaki en etkili program. İçerisinde birçok araç ile sisteminizi optimize ederek bilgisayarınızdan eskisine göre daha fazla performans almanızı sağlar.  

Advantec System Care için:

Download Advanced SystemCare 3.7.3 Full 

Yorumlar