TuneIn ile 50 bin radyo kanalını ister cepten, isterseniz pc den dinleyin!

50 binden fazla radyo kanalını istediğiniz an, ücretsiz olarak dinleyin. İşte tek ihtiyacınız!

Henüz televizyon bile ortada yokken insanlar için radyo en önemli eğlence ve bilgi kaynaklarından biriydi. Aradan geçen yıllar boyunca sayısız teknolojik gelişme yaşandı, televizyon ve internet yaşamlarımıza girdi ama hiç biri radyonun yerini alamadı. Üstelik artık radyo dinlemek için ayrı bir cihaza da gereksinimiz yok. Tek ihtiyacınız olan internet bağlantısına sahip ve uygulama çalıştırabilen bir telefon. Bu konuda size yardımcı olabilecek en iyi uygulamalardan biri ise; TuneIn...

Tüm yaygın akıllı telefonlarda çalışabilen TuneIn aynı zamanda Google TV, Yahoo TV ve Roku desteğine de sahip. 50 binin üzerinde AM ve FM radyo kanalına erişim sağlayan TuneIn ile o anda canınızın istediği şarkıyı çalan radyoyu aramak ta mümkün. Favori radyo istasyonlarınızı kolayca kaydedebilir ve farklı bir cihaza geçtiğinizde istasyonu tekrar aramak zorunda kalmadan kolayca senkronize edebilirsiniz.

Windows Phone, Android, BlackBerry, Palm, Samsung Bada ve Apple iOS desteği bunan TuneIn'i şu adresten indirebilirsiniz.

Ozkanin: Chip

Yorumlar