İşte stilini konuşturmak isteyen Erkekler için 10 giyim tüyosu! - Foto

İşte stilini konuşturmak, fazla kilolarını gizlemek ve modayı da es geçmek istemeyen erkekler için giyim tüyoları:

Gömlekte düğmeli yakayı tercih edin, vücudunuzu çok sarsın. Rahat kalıp olsun büyük baskılı, desenli gömlekler size olmaz. Düz renk ince çizgili, tek cepli gömlekler tam size göre.
Kolları kısa olan gömlekler yerine biritlle kıvrılmış gömlekler daha genç ve dinamik gösterir.
Hafta sonları koyu mavi ve siyah boru paça jeanleri tercih edin. Kesimi ne düşük ne de yüksek bel olsun, normal kesim sizi fit gösterir.
Klasik koton pantolonlar tam size göredir. Kiloluyum diye bol kesimleri almayın, fit kesim pantolonları giyin, inanın siz de farkı göreceksiniz. Lacivert, siyah, camel, haki gibi ana ve koyu renkleri tercih edin.
Pantolonun paça boyu çok önemli. Paçalar ne çok kısa ne de çok uzun olup yığılma yapmamalı, ayakkabı tabanından 1-2 cm yukarıda bitmeli.
 Keten bir blazer ve tril tiril koton gömlekler yazın tam size göre.
 
 V yakalı trikolar sizi daha ince ve şık gösterir, koyu ve düz renkler tercihiniz olsun
T-shirtlerde Polo yaka ve düğmeli yakalı tshirtlerin sade ve göbeğinizi sarmamasına dikkat edin. Ön kısmında küçük desen olabilir. Dümdüz bir renk vücudu sardığında sizi daha göbekli gösterebilir. Bir de asla enine çizgili giymeyin. Enine çizgili kıyafetler sizi şişman gösterir.
Aksesuarda, ayakkabıda, şapka ve gözlükte orta boy büyüklükte olanları tercih edin, ne çok büyük ne de çok küçük aksesuar kullanmamaya özen gösterin. Şort giyecekseniz dikkat edin, dizinizin altına inmesin, çok kısa da olmasın. Diz hizasında olabilir, belki biraz üstünde.
Blazer ceketinize poşet mendil kullanabilirsiniz. Size klas bir hava verir. İçine spor bir gömlekle hem gün içerisinde son derece şık durur hem de stil sahibi olursunuz.

Yorumlar