General Mobile'dan şık ve akıllı cep telefonları .

İşte yeni cepler

Sosyal medya (Facebook, Twitter), Profesyonel özellikler (Mail, doküman görüntüleme), müzik ve oyun içeriklerini sunabilen akıllı telefonlar her geçen gün daha çok ilgi çekiyor. General Mobile'ın "smarter phone" kategorisi, akıllı telefonların fonksiyonel özelliklerini, uygun fiyatla kullanıcılara sunuyor.

T3, S3 ve Q3 model isimleri sunulan yeni General Mobile modelleri, "smarter phone" kategorisinin dokunmatik, kayan kapaklı ve qwerty klavye tiplerindeki ilk ürünleri. Bu segmentte 2011 yılında yeni modellerle kullanıcıları buluşturacak olan General Mobile, 2011 ikinci yarısında yoğun ilgi gören Swarovski taşlı tasarım telefonu DST Diamond'ın, Limited Edition serisini, qwerty klavyeli modelini ve dokunmatik ekranlı modelini satışa sunacak. Ayrıca General Mobile'ın 2011 yılında satışa sunacağı diğer ürün gurupları arasında tablet PC de yer alıyor.

General Mobile T3

T3, geniş ekranlı şık bir dokunmatik telefon olmanın ötesinde, güçlü bir içerik ile birlikte beğeninize sunuluyor. Böylelikle T3 kullanıcıları GetJar uygulama marketi üzerinden 5.000'e yakın strateji, yarış ve dövüş benzeri oyun, gazete, video izleme gibi ilgi çekici uygulamalardan kolaylıkla yararlanabiliyor.

2.8" dokunmatik LCD ekranıyla dikkatleri üzerine toplayan T3, gelişmiş multimedya özellikleri, 3.2 Megapiksel kamerası, 3G görüntülü görüşme sağlayan ön kamerası ve 11.5mm inceliğindeki şık tasarımıyla sizleri görsel bir şölene davet ediyor. GM T3'ün geniş ve dokunmatik ekranı ve kolay kullanımlı widget özelliği ile Facebook, Twitter gibi sosyal ağları rahatça kullanabilir, sallayarak şarkı değiştirme, ters çevirerek arama sırasında telefonu susturma gibi birçok güncel uygulamadan yararlanabilirsiniz.

General Mobile S3

Tüketicilerin önem verdiği tasarım unsurlarının tümü S3'te, üstün bir kalite sağlayacak şekilde bir araya geliyor. Metal gövde, rahat kullanımlı kayan kapak ve 11.8mm incelik ve göz alıcı bir estetik tasarım S3'te buluşuyor. Ayrıca S3 ile e-postaları almak diğer telefonlardan çok daha kolay. Çünkü gerekli ayarlar hazır şekilde geliyor.

Yenlikçi teknolojinin kullanım kolaylığı ile buluştuğu S3'te e-postaları almak için yapılması gereken tek şey e-posta adresinizi ve şifrenizi girmek. Geri kalan hiç bir ayar için kafa yormanıza ve teknik destek istemenize gerek kalmıyor. POP3 desteği sayesinde Gmail, Windows Live, Yahoo ve diğer sunuculardaki e-postalarınız sürekli cebinize geliyor. Dilerseniz PC Suite ile bilgilerinizi kolayca yedekleyin. İstediğiniz yerden dahili modemi sayesinde bilgisayarınızdan kolayca internete ulaşın.

2 Megapiksel kameraya sahip S3 ile 3G görüntülü görüşme yapılabiliyor. Yer çekimine duyarlı hareket sensörü "G-Sensor" ile fotoğraf ve videolar hareket yönünde izlenebiliyor. S3, surround ses sistemi SRS WAW HD özellikleriyle yüksek ses kalitesi ayrıcalığını sunarken, FM Radyo ve MP3/MP4 desteği ile müzik keyfi yaşatıyor. Widget menüsüne de sahip S3, Google Search, Facebook, Twitter, Hava Durumu gibi uygulamalarla hayatınızı kolaylaştırıyor.


General Mobile Q3

Q3 kullanışlı qwerty klavyesi ile mesaj tutkunları için tam bir mesajlaşma telefonu. Tek tuşla mesaj erişimi, kullanım kolaylığı sağlayan menüsü, e -postalarınızı ve mesajlarınızı hızlı yazabilmenize olanak veren qwerty klavyesi ile Q3, elinizden düşürmeyeceğiniz bir telefon olarak öne çıkıyor.

Beyaz ve koyu kahve renk alternatifleriyle piyasaya sunulan Q3 aynı zamanda şık metalik hatları ve ince tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Nimbuzz ve Opera mini uygulamaları ile dünyaca ünlü sosyal ağlar ve sohbet ortamlarına Q3 ile rahatlıkla erişebilir ve internetin keyfini çıkarabilirsiniz.

2.4 inç TFT QVGA ekran, müzik kütüphanesi, ses kaydı (AMR, WAV, AWB), video oynatıcı (MPEG4), 2 Megapiksel kamera, Bluetooth ve FM radyo özellikleri ile Q3 birçok fonksiyonu bir arada sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Yorumlar